Sivut

sunnuntai 8. marraskuuta 2015

Matkan jälkeen

Matka on takana päin ja olis aika pikkuhiljaa palailla treenien pariin. Matkasta sen verran, että meni tosi hyvin! Ei eksytty Helsingissä, eikä Tukholmassa. Buffetissakin hillittiin ittemme sen verran, että ei vietetty siellä useempaa tuntia ;) Jälkiruuat oli "onneks" niin makeita, että niitä ei pystyny syömään todellakaan paljoo! Menomatkalla käytiin ravintolassa syömässä pihvit, tulomatkalla sit buffetissa. Iltasin nautittiin muutamat alkoholijuomat, mutta se sallittakoon. Oli niin ihana reissu ja nyt oon niin rentoutunu, ja niin valmis jatkaan treenejä!

Oon viime päivityksen jälkeen päässy lenkkeilyn makuun taas. Oon käyny 3-5 kertaa viikossa lenkin, pituudet vähän vaihdellu. Joskus keksin LOISTAVAN idean, että tuun askelkyykyillä puistolta kotiin, elikkä askelkyykkykävelyä n. 150m. Muutamat ekat kerrat mietin, että mitä hittoo ihmisen päässä liikkuu, että tekee sellasta, mutta onneks sit alko tuntuun helpommalta! Helpommalta, tosiaan se tuntu helpommalta vaan kerran, kun sain idean laittaa 1,5kg nilkkapainot molempiin nilkkoin. AIVAN KAMALAA. Ei voi muuta sanoo :'D Olin varmaan parisen viikkoo tehny noita askelkyykkyjä, painoilla ja ilman, ja sit alko tuntuun, että jalat on vaan niin tukossa. Mulla oli yhtenä päivänä serkun poika hoidossa, ja aattelin lähtee vaunuileen sen kanssa, mutta jaksoin kävellä max kilsan.. Sit vaan taukoo ja uudella innolla! 

Nyt tänään just kävin lenkillä ja askelkyykyillä, ja kyllä taas paljon sutjakkaammin onnistu kun oli 5 päivää taukoo kyykkäilystä. Huomenna ois tarkotus taas salille. 

Alan tästä seuraavaks näpytteleen ostoskoriin edelliskerralla mainitsemaani C9-pakettia. N. viikko menee saapumisessa, ja sit vietänkin yhdeksän päivää sen parissa. Tuun kyllä kertoon ennen ja jälkeen fiiliksiä ja juttuja siitä! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti