Sivut

torstai 26. marraskuuta 2015

C9 - päivät 7,8 & 9

Viimeset kolme päivää meni aika nopeesti. Seittemäntenä päivänä ajattelin vaan että hei tää on ylihuomenna ohi! 7. päivänä mulla oli aamulla 1h koulua (tärkeitä päiviä!) jonka jälkeen kävin "vähän" shoppailemassa kampaamotukussa. Kävi ihan käsitreenistä kun raahas ostoksia mukanaan! :D Oli ihan pieni duuni järjestellä tavarat sillain, että kaikki uudet ostokset mahtu.. Shoppailun jälkeen lähdin puolen tunnin kävelylenkille. Oisin niin halunnu juosta, mutta kun oli niin liukasta niin en uskaltanu. Kävelyn jälkeen alko päivällisen valmistus. Tein kanahamppareita, hieman ohjekirjasta muokaten. Leivoin itse gluteenittomia (hamppari)sämpylöitä, joista tuli ihan hyviä! Kanat otin tällä kertaa ihan valmiiks maustettuina :D Vihanneskasvikset väliin ja vähän lautasen reunalle ja eikun syömään!


8. päivänä juoksuinto oli niin suuri, että lähdin salille juoksumatolle juokseen. En muista millon oisin jaksanu juosta niinkin pitkiä aikoja putkeen! Selvästi huomaa, että kunto on kohentunu kun on joka päivä kävelly/juossu, ja että olo on keveämpi. Tein lopuks vielä vatsoja, joita oonkin tehny tän kuurin aikana lähes joka päivä :D Päivälliseks söin samoja kanahamppareita kun edellisenä päivänä, tosin otin enemmän vihanneskasviksia nyt, kun oli hirveeeee nälkä! :D

Viimenen päivä, päivä 9. Piti lähtee lenkille, mutta kun sato niin päädyin tekeen Youtubesta Blogilatesin vatsalihas- ja Popsugarin HIIT- videot. Illalla menin vielä kaverin kanssa salille, jossa tein 20min aerobisen kun odottelin kaveria. Ysipäivänä sai lounaaks syödä 300kcal aterian, mutta laiskuuttani en jaksanu tehdä vielä mitään ruokaa niin söin viimesen hampparisämpylän. :D Sinänsä ei ehkä järkevin vaihtoehto. Päivälliseen sitten panostin ja tein kanasalaattia.


En tiedä oisko tän kuurin aikana saanu syödä kananmunaa, mutta minä söin :D. En edes jaksanu syödä tota annosta kokonaan.. En tajua miks keksin kanasalaatin vasta vikana päivänä?! Mähän oisin ihan hyvin voinu syödä tota koko 9 päivää :D

Sitten niihin tuloksiin! Itte ainakin oon tyytyväinen, ja nyt voin sanoo, että kyllä kannatti! Vaikka välillä v*tutti kun oli nälkä ja kaikkee mutta kyllä silti kannatti!

Rinta: 100 --> 93 = 7cm
Käsivarsi: 31 --> 30 = 1cm
Vyötärö: 85 --> 76 = 9cm
Lantio: 105 --> 98 = 7cm
Reisi: 65 --> 61 = 4cm
Sääri: 38 --> 36 = 2cm
Paino: 78,6 --> 75,4 = 3,2kg

Senttejä lähti yhteensä siis 30cm ja painoa 3,2kg. Aina kun oon kattonu tän kuurin aikana peiliin niin en oo huomannu mitään eroa, mutta onneks otin kuvia! Niistä ainakin mä huomaan jotain eroa. 


Itse oon tyytyväinen, kuten jo sanoin. Ja kaiken sen nälän arvonen kokemus! :D Jos joku muu innostu tästä, niin näitä  voi tilata mun kautta. Laita viestiä pauliina.1996@gmail.com tai Facessa viestiä Pauliina Brandt!:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti