Sivut

sunnuntai 22. marraskuuta 2015

C9 - päivät 5&6

Vihdoinkin tuntuu, että nälkää ei ole pitkin päivää! Tää on aika kiva tunne :D. Eilinen, päivä 5, oli jotenkin ihan hirveen kamalan rankka. Mua väsytti ja fiilis oli ihan pa*ka, protskut ei maistunu ei sitte millään, en jaksanu tehä mitään, hyvä että jaksoin edes ruuan tehdä. 

Eilen tulikin jätettyä yks protsku juomatta, ei vaan maistunu ja oksetti ajatus sillä hetkellä. Ruokakin tuntu maistuvan ihan puulta. Eilen jos koska teki mieli pistää hanskat tiskiin ja luovuttaa, mättää karkkia ja jätskiä kaksin käsin.. Onneks en luovuttanu! Eilen en jaksanu lähtee lenkille, joten tein pienen kuntopiirin kotona.

Tänään fiilis on taas ollu ihan eri! Eilinen ruokakin maistu tänään oikeesti hyvältä, eikä puulta. Mutta tänäänkin skippasin yhen protskun.. Hyi mua. Tää päiväkin on menny hirveen nopeesti, kun nukuin taas vähän pitkään.. No mutta toisaalta hyvä niin! Tänään lähdin lenkille ja ajattelin että juoksen-kävelen sen 30min, mutta siellä oli niin liukasta, että en uskaltanu juosta, joten kävelin sit melkein tunnin lenkin. Tuli hyvä mieli. Tänään myös askartelin eilen alottamani joulukalenterin valmiiks, ja se on nyt kuivumassa. Huomenna luukkuihin "yllärit" sisään ja sit vaan joulua odotteleen :)

Tänään oli taas mittaus & punnitus. Painoa on nyt lähteny yhteensä 2,6kg! Senttejä on myös lähteny ihan hyvin. Nyt lähtee viimeset kolme päivää, katsellaan yhdeksäntenä päivänä mikä fiilis, mitä tuloksia, ja miten tästä eteen päin! Siihen saakka, heippa!:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti