Sivut

torstai 27. marraskuuta 2014

Huhhuh

Mä raahauduin maanantaina aamusalille tekeen kevyen treenin, koska mulla oli edelleen yskä. Melkeitäkki parin tunnin treenin tein ja kerrankin pidin sarjojen välillä oikeesti kunnon tauot, ettei ala yskittään. Toistojakin tein pikkusen vähemmän kun normaalisti. Kyllä silti tuntu lihaksissa ja venytelläkin muistin oikein kunnolla, ja alkaa pikkuhiljaa tuntuu, että se melkein säännöllinen venyttely alkaa tuottaa tulosta. :) 

Tiistaina osuin salille samaan aikaan yhden isosporukan tytön kanssa, ja päätettiin sit tehdä treeni yhdessä. Tällä tytöllä oli PT:n tekemä ohjelma ja tein sit saman setin ja en voi muuta sanoo kun että HUHHU! Treeni sisälsi muistaakseni 8-9 liikettä ja kyllä tuntu ja hyvin! Setti sisälsi lankutusta 3x. Päätettiin sit tehä 3x30sec, ensimmäiset 2 jaksoin jotenkin, välillä tuntu että en jaksa mutta pääsin loppuun saakka, mutta viimenen; ei ollu menny varmaan edes 15sec ja melkein lahosin. Sinnittelin ja lopulta tipahdin ihan muutamaa sekuntia ennen tätä toista. Mut oon yllättyny, että selvisin niinkin hyvin! :D Lisäks tehtiin vatsalihaksia, käsiä (wohoo minäki jaksoin! :D), jalkoja jonkin verran ja sit tehtiin jotain ihme liikettä, joka otti käsiin ja jonkin verran reisiin/takapuoleen. Oli kyllä hyvä treeni täytyy myöntää! Ja kerrankin kun oli seuraa, niin jakso tehdä huomattavasti paremmin kun yksin! :) 

Nyt oon pitäny taas parin päivän tauon salista, koska mun yskä on pahentunu. Äiti epäilee jotain keuhkoputken tulehdusta, koska tää yskä kuulostaa jo enempi kuolemalta kun siltä että se olis vaan yskä. :D Välillä tekee tiukkaa saada kunnolla henkee, mutta eiköhän tää tästä. Taidan olla loppuviikonkin salilta pois, pääsee sit ens viikolla mahdollisesti terveenä ja uudella innolla treenaan! Oma treeniohjelmakin valmistuu hyvää vauhtia, ja sit toivottavasti alkaa niitä tuloksia joskus näkymää :)

2 kommenttia:

  1. Moikka!
    Oot alottanu reippaasti treenaamisen :) Onko helppo pysyy aikataulussa ilman että alkaa laiskuttaa? Itele olis kanssa samalainen projekti käynnissä, tosin hyvää salia en oo vielä löytäny.. Ja se kynnys lähtee sinne yksin =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi!
      Ainakin vielä on ollu helppo pysyä siinä että käy salilla, Oon käyny 2-4 krt / viikko, riippuen täysin työssäopista ja iltalukiosta. Niinä päivinä kun menee töihin 9 ja on iltalukiota (17-20:30) niin ei kyllä oo sali ollu mielessä.. :'D muuten ei oo laiskotuttanu yhtään, oon tosi innoissani aina kun tiän et tänään pääsee salille:)

      Tsemppiä sun projektiin, ja toivottavasti löydät sen hyvän salin!:) mullekkin oli se yksin lähteneminen kynnys mutta ensimmäisen kerran kun menin (kiukuspäissäni) salille niin huomasin et ei se niin paha ollu yksin.mennä:)

      Poista