Sivut

tiistai 4. marraskuuta 2014

Ensimmäinen kunnon reeni CHECK!

Eilen matkalla salille päätin tehdä jalka/peppupäivää! Perjantaina kerkesin katteleen laitteita sen verran, että ties jo vähän missä pääsee tekee jalkoja, niin pääsin alkulämmittelyn jälkeen heti vauhtiin. Alkulämmittelyks oon ny tehny perjantaina ja eilen 1km hölkän juoksumatolla ja eilen vielä soutulaitteessa 1,5km. Mä en tiä noiden laitteiden nimiä oikein mitä tein,  mutta kyllä  tuntu jaloissa ja osa vähän siellä pepussakin! Tein sarjoja melkein kaikissa 3 x jotain, osassa 2 x jotain. Kyllä nousi hiki pintaan, mutta hyvä niin. Tein aika loppupuolella vielä vatsoja laitteessa 3 x 10 ja selkiä 3 x 10, ja sain sit selkäni naksahtaan niin pahasti, että en meinaa pystyy nouseen sohvalta ylös. :D Noh, eiköhän tää tästä. Pitää vaan varoo enempi tota selkää ettei se naksahtais uudestaan ja pahemmin. 
 
Venyttelin eilen jalat hyvin ja yritin myös selkää vähän venyttää, että se toimis vielä joskus, mutta eipä sitä kauheesti voinu venyttää kun sattu niin paljon. Kerrankin mun venyttelystä oli edes jotain hyötyä, meinaa en tunne itteeni ihan rautakangeks, vaikkakin kyllä jaloissa tuntuu että jotakin on tehny!
 
Tänään oon yrittäny venyttää ja hieroo selkää, mutta aika tuskaa on ollu. Mun piti huomenna mennä aamulla salille, mutta nyt en tiedä uskallanko mennä ettei toi selkä mee tosta pahemmaks. Ajattelin laittaa siihen sellasen lämpötyynyn tai mikä onkaan tossa ennenkun meen nukkuun ja kattoo aamulla uudestaan, mikä tilanne, että mennäkö vai eikö mennä. Mutta jos meen niin se olis yläkropan vuoro, elikkäs haban kasvatus alkakoon! 
 
PS. Laitoin tägin "urheiluvamma", katotaan tuleeko siitä useimmin käytetty tägi! :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti